Den här månaden har varit helt galen! Jag har haft något inplanerat varje helg och även fullt schema så gott som varje dag. Min rehabvecka, klättringskurs, två möhippor, födelsedagskalas och utflykter. Det har varit en månad fullproppad med många roliga saker. Aktiviteter som för några år sedan hade givit mig energi. Men i måndags sa min kropp ifrån. Jag har varit så orkeslös och energifattig de senaste dagarna. Jag är snurrig i huvudet och vill helst bara sova. Känns som jag drabbats av världens influensa där varken värktabletter eller sömn får mig att bli piggare. 
 
Jag skulle inte vilja göra något annorlunda från Maj, för har verkligen haft en fantastiskt rolig månad. Jag hade dock gärna sluppit denna baksmälla. Trodde aldrig man skulle kunna få en baksmälla utav för mycket glädje, skratt och nya bekantskaper. "Du kommer aldrig känna dig fullt ut som dig själv igen, Livskris" är ord jag fått höra många gånger sen jag fick min cancerdiagnos. Jag kommer dock ALDRIG låta denna diagnos med efterbehandling ta bort glädjen och roliga saker i mitt liv bara för att jag sen ligger sjuk. Dock kanske jag borde lyssna på kroppen en aning mer, och sprida ut det roliga lite mer varje månad och inte försöka göra alltsammans på 31dagar.
 
<3
 
 
 
 
För drygt en vecka sen kom jag hem från magiska Frötuna Gård. Jag fick träffa 13 helt fantastiska kvinnor, alla med ärrade kroppar och själar. Jag likt dom, fick kriga för våra liv mot sjukdom istället för att njuta av det efterlängtade barnet som precis påbörjat sitt liv. Vi alla fick nämligen våra cancerdiagnoser under eller strax efter graviditeten.  Vi alla visste precis hur det känns när något så fantastiskt som ett nytt liv och glädjen för att bli mamma, överskuggas av en rädsla, oro och många tuffa sjukhusbesök. Veckan på Frötuna, gav oss alla chansen att få "älta" och veta att alla där förstår precis hur du känner. Blev många samtal om energitjuvar och relationer, både vänskap som familjeband. Ofta ledde det till tunga ångestladdade samtal. Så vi grät tillsammans, kramade om varandra, släppte ut alla känslor som legat och bubblat,  sådana känslor som man inte kunnat eller vetat hur man ska förklara för andra, utan cancer. Givit varandra råd, jämfört ärr, och skrattat väldigt mycket tillsammans. Jag är helt övertygad om att det var 14 kvinnor som åkte från Frötuna gård, en aning lättare i sinnet stärkta av vetskapen att man funnit många nya vänner som alltid kommer ha en speciell plats i hjärtat. 
 
Vi tränade meditation, mindfullness och Yoga varje dag. Hängde vid poolen och använde deras hamam. Det bjöds på god mat och även underhållning. En dag var cancer rehabfonden på besök och hade med sig fantastiska artisten Moa Lignell, som är ambassadör för cancer rehabfonden. Hon hängde med oss under dagen och spelade och sjöng 3 låtar från sitt kommande album, men även hennes låt "Tillbaka till livet" i förmån till cancer rehabfonden. Gå in och lyssna på spotify : https://open.spotify.com/track/0PBJaHT9cW0u3OQO5b0vcF?si=GyoxQDC6T1uGsfVYy0VdUQ 
 
Eliza Madlyckes foto.
 
 
 
 
 
 
<3
Sista kvällen med gänget. Då pratas det om wifi, att jag har inte ens haft tanken på att kolla!? Men det har i och för sig varit skönt att inte "kunnat" vara uppkopplad hela tiden.  Här kommer lite bilder från Frötuna. 

Om ett dygn är jag hemma igen. Saknar familjen så ska bli kul att komma hem. Men är så tacksam att jag fått träffa detta gäng med starka och fina tjejer som varit här denna vecka.
<3