Ja...då har man gått från att känna sig som en klimakteriekärring till att se ut som en finnig tonårig. 
 
Igår frågade Emelie om jag var sugen på en liten roadtrip, hon skulle överraska en kompis som bor där med att dyka upp på hennes tjejkväll. Jag var väldigt tveksam till att följa med först med tanke på att jag fortfarande känner av sviterna från veckans förkylning. Är fortfarande väldigt snorig och har en hosta som gör att hela bröstet värker. Men kände ändå att jag var tvungen att hitta på något roligt för att komma ur soffan. Charlie hade bestämt att sova hos faster Sofie så hon skulle inte heller va hemma. Så efter en stunds betänketid satt vi i bilen mot Skåneland och Hässleholm. Blev en väldigt lyckad resa och en fantstiskt rolig kväll med nya människor. Imorse vaknade jag med mycket energi efter en kväll med skratt och dans, dock även med ett ansikte och huvud invaderat av finnar. Tror det är cirka 10-15stycken som flyttat in på mitt huvud och ungefär lika många på mina kinder. Har förstått att detta kan vara en biverkning av cytostatika, att få dålig hy. Jag har varit väldigt glad eftersom min hy till och med varit finare än vanligt, ja..fram tills nu då. Så nu är man inte bara fet och skallig utan även finnig. Känner mig något så kopiöst attraktiv. Det är ju tur att man fortfarande är snäll ;)
Hoppas att finnarna främst är en biverkning av att jag var väldig varm igår, och inte från cytostatikan. Jag hade nämligen både peruken och en tunnare jacka på mig hela kvällen för att dölja min Picc-line, så varmt blev det. Charlie frågade om jag hade fått pricksjukan (vattkoppor). Hon lugnade mig med att man kan få det ibland, men det går över.
 
Har även fått förkylningsblåsor i munnen, framförallt på tungan. Idag har det därför inte blivit mycket mat eftersom det gör väldigt ont att äta. Får gå på någon sån där vätskediet i några dagar tills munnen blir bättre, så i slutet av veckan hoppas jag på att jag både är smalare, prickfri och grymt snygg igen;)

2 kommentarer

Emelie

28 Feb 2017 10:43

Hahahaha! 😂 Ja men dom ploppade ju verkligen upp över en natt. Men fasen vad skoj vi hade. Tanten fick ju dra med dig hem 😂 Energin är det bannemej inget fel på 🙌😍

Anonym

28 Feb 2017 17:32

Du ä'la alltid grymt snygg! ❤
/faster H

Kommentera

Publiceras ej