I lördags arbetade jag några timmar. Vill börja med att klaragöra att jag har INTE sagt upp mig från Fagerhults. Jag är hemma på föräldrarledighet t.o.m. årskiftet, om inte några månader till. Vill klaragöra detta för att alla blev väldigt förvånade över att se mig på min arbetsplats i lördags. Ryktet hade visst gått att jag har slutat. Men så är alltså inte fallet. Jag kontaktade min chef förra veckan för att jag gärna vill komma in och arbeta lite lördagar nu i höst. Dels för att få en liten arbetsträningsperiod innan man börjar igen på riktigt, dels är det alltid gött med lite extra pengar. Jag arbetade 6-12 i lördags och det fungerade bra, var till och med lite kul att montera igen. Men guuud så trött jag var resten av lördagen och t.o.m. söndagen vart seg. Fick troligtsvis även med mig lite baciller hem. För idag har Daniel fått vara hemma och vabba medan jag ligger med värk i kroppen och förkylning i bröst och hals. Imorgon är tanken att jag ska lyxa till det med en massage på kvällen, så jag hoppas innerligt att jag är piggare.
 
De senaste två veckorna har varit lite uppochner, jag har mått bra fysiskt med varit lite nere. Den främsta anledningen är att det var min systers dödsdag den 14september. I år var det 23 år sedan hon gick bort. Hon blev endast 16år, hon gick bort i en McOlycka. Jag är nu 32år, alltså har jag fått leva dubbelt så länge än va hon fick. Jag och Charlie pratar mycket om "Mimmi", hon saknar henne ofta när känslorna bubblar över. När hon inte kan förklara varför hon är ledsen, så är anledningen alltid "Jag saknar Mimmi". Jag tänker ofta på allt som jag fått chansen att uppleva och allt fint jag har i mitt liv som jag så gärna hade velat dela med min Mimmi. Hon togs ifrån oss innan hon ens hade fått chansen att starta sitt liv. 
 
 
Jag och mina systrar. Jannie som bebis i Sandras knä, jag längst till höger i Mimmis Knä. <3
 
Dags att återgå till sängen med en kopp te och läsa månadens Rädda Livet, Cancerfondens tidning. Såg när jag bläddrade i den att det var en hel del nya positiva resultat av forskning för trippelnegativ bröstcancer. Om något år är förhoppningsvis även vi TNBCdrabbades överlevnadsstatistik betydligt högre än 50%. Så låt även ditt oktober färgas av Rosa, #rosabandet
 
<3